1r. ANIVERSARI FARO

El pròxim 4 de novembre celebrem el 1r aniversari de la nova direcció del gimnàs FARO. Des de fa 40 anys, i sent el primer gimnàs que va obrir a la nostra ciutat, no hem deixat de donar servei a tots aquells que s’hi han apropat. Ens vam convertir en un referent i ara, després de tot aquest temps i les dificultats que el sector del fitness està vivint, seguim sent un gimnàs ple de vida, amb un ambient familiar, renovat i amb ganes de continuar durant almenys quatre dècades més.

La nova direcció l’encapçala el Sr. Jordi Martínez, exassessor d’entitats esportives, membre de la Selecció Catalana de físic-culturisme natural (UIBBN) i competidor internacional amb més de 20 anys d’experiència, seguit de la seva dona, la Sra. Núria Domènech, Diplomada en Dietètica i Nutrició, i Infermeria. Ambdós formen un equip que completa amb una qualitat excepcional qualsevol expectativa que els nostres usuaris ens puguin demanar. Disposem també dels millors tècnics i de serveis inusuals en un gimnàs de proximitat com són els serveis de fisioteràpia i medicina esportiva.

Amb tot això, ens preocupem perquè no puguis tenir cap excusa per coneixe’ns i començar a practicar esport amb diverses activitats per als teus fills, on gaudiran a més dels valors que tota disciplina esportiva comporta, com ara, judo i muay thai infantil, zumba en família o tallers per a nens i nenes, mentre entrenes o fas alguna de les nostres activitats dirigides, en un ampli horari de dilluns a divendres de 7 a 23 h i dissabtes de 10 a 13 h. I en cas de venir amb cotxe, amb aparcament a un minut del centre amb una tarifa especial pels nostres usuaris al pàrquing Colom, situat al carrer Eduard Toda (justament davant del gimnàs).

Així que, vine i descobreix perquè el gimnàs FARO contínua sent avui dia un dels gimnasos més ben valorats de la nostra ciutat.

T’hi esperem!

Has one comment to “1r. ANIVERSARI FARO”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP