ACTUALITZACIÓ QUOTES 2022

Estimats socis i sòcies,

Actualment, el nostre centre està sent altra vegada un dels més prestigiosos de la ciutat per la renovació de les seves instal·lacions, la seva maquinària, l’ambient familiar que es manté i l’atenció excepcional cap als nostres usuaris/es. I perquè així continuï sent, ens veiem obligats a actualitzar les quotes per primera vegada des que el centre va obrir l’any 1972.

Aquesta actualització afectarà a les noves altes a partir del mes de gener de l’any 2022, sense que tingui efecte per a tots aquells que actualment estiguin inscrits, és a dir, tots els usuaris que estiguin donats d’alta al centre mantindran la seva quota mentre romanguin ininterrompudament. En el cas que un/a usuari/ària deixi d’abonar la quota, encara que sigui per un mes, com sol passar al mes d’agost, s’entendrà donat de baixa temporalment, per la qual cosa perdrà l’antiguitat i la corresponent quota mantinguda fins al moment.

Les noves quotes es veuran unificades a 41,95€, en lloc dels 39€ o 34€ actuals (unes de les més econòmiques de la ciutat), i la reducció d’alguns descomptes, deixant vigent el descompte familiar i per col·lectius. A més, aquesta actualització ajudarà a la fidelització dels nostres usuaris/es i al control de l’aforament.

Atentament,
FARO FITNESS CENTER

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP